Milyen élményt nyújt a Playstation 3?
Figyelt kérdés
Nemsokára meghozza a postás és alig várom már, ezért kíváncsi vagyok milyen élmény vele játszani? Az fps játékok tűrhetőek?2013. máj. 15. 21:56
1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok gamer, de az FPS játékok billentyűzet+egér nélkül gagyinak tűnnek igen csak...
2/5 anonim válasza:
Meg lehet szokni konzolon is a célzást, csak kell pár óra amig újra belejössz. Ha nem PS exkluziv játék miatt veszed akkor FPShez tényleg PC illene. (persze azon meg nincs killzone meg egyéb jó cuccok :))
3/5 anonim válasza:
Ezzel vitatkoznék első , meglehet nagyon is szokni , sőőőt... nagyon régóta xbox karon dolok mindent pc-n , pl az fps játékok jobban mennek vele . RPG-t meg else tudok képzelni bill+egérrel .
4/5 anonim válasza:
Az FPS játékok elsőnek lehet furcsák lesznek, de majd hozzászoksz. Ne rögtön multival kezdj, mert ott kb 0-100-as statod lenne jó ideig.
Régen nagy FPS-es voltam PC-n, de hamar hozzászoktam a joystick-os irányításhoz, ma már nem tudnék PC-n játszani.
5/5 anonim válasza:
Ha ugyanaz a játék kijön PS3-ra és PC-re, általában a PC-s verzió szebb, ezt jó pár játéknál lehet látni. De sok cím van, ami kizárólag PS3-ra jön ki, és verekedős játékokat szinte csak kontrollerrel lehet játszani. Ha lenne pénzem rá, tuti vennék egyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!