Szerintetek a régi, vagy az új honfoglaló a jobb?
Figyelt kérdés
Szerintem a régi sokkal jobb volt:(2013. máj. 12. 19:57
21/38 anonim válasza:
Mindent meg lehet szokni.....ezt is. Ami viszont zavar, hogy rendszeresen lefagy a játék, aztán meg 1 óra mire visszacsatlakozik a szerverre. A rossz kérdések jelzésének lehetősége is elég gáz, pedig találkoztam már néhánnyal.
22/38 anonim válasza:
Gozzilánál szokott szaggatni, chrome-ot kell használni amikor honfoglózol.
24/38 misikeee99 válasza:
A régebbi sokkal áttekinthetőbb volt. Kár, hogy újítottak rajta, még mindig játszanék vele... :'(
25/38 anonim válasza:
Elképesztően gagyi lett az új. Mintha nyolcéveseknek találták volna ki: idióta bábuk, segítségek, stb. Én már kilenc éve játszottam vele, de úgy tűnik ennek is vége lesz.
Hiába, sic transit gloria mundi :(
27/38 anonim válasza:
28/38 YourDestiny válasza:
A németeknek mindig volt eszük, hála az égnek, most is megmaradt nekik.
29/38 anonim válasza:
Mindenkeppen a regi!!!
Az ujban nen is latom hol lehet robotokkal jatszani+egy csomo mindebt kihagytak belole.annyiban jobb csak hogy itt van aji doboz.VISSZA A REGIT!!!!!!!!link h hol jatszhatok a regivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!