Hogyan lehet beletenni a játékba saját zenéket? (többi lent)
Figyelt kérdés
A GTA San Andreas játékba az szeretném, hogy az autóba az én zenéim szóljanak.. melyik mappába kell berakni a zenéket, hogy azok szóljanak?! (Mert magyarosítva játszok, és amikor állítgatom a rádió állomásokat, bead egy olyat is, hogy saját zenék..)2013. máj. 12. 11:46
1/4 anonim válasza:
kell hogy legyen egy olyan mappa, hogy MP3. Csak be helyezed a kívánt zenéket oszt jó van. A gta vc.- ben igy volt
2/4 sutix12 válasza:
Hát Lehet hogy nem elég csak oda betenni a zenéket ahol vannak az mp3 fájljai mert én próbáltam már nem egy játéknál és nem engedte, mert mikor beléptem nem szólt semmilyen zene még az alapok sem.
3/4 anonim válasza:
neved/dokumentumok/GTA San Andreas User Files/User Tracks
ide tedd a zenéket és a játékban a beállítások - hang beállítás , ott a saját zene beállítás és ott a saját zene keresésre(nembiztos hogy így van írva) menj , majd a játékba a rádiót állítsd a saját zenékre
4/4 A kérdező kommentje:
13:21
Köszönöm a válaszod.. bemásoltam abba a mappába, és már jó is volt.. :-)
2013. máj. 12. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!