Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Ti tudtátok, ha...

Anyukák, Ti tudtátok, ha saját magunk készítjük a babáinknak a főzeléket, kell beletenni egy kiskanál napraforgó olajat is?

Figyelt kérdés

Van egy magán gyermek gastroenterológusunk,ő mondta.

kisfiam 6 hónapos lesz,most kezdem a hozzátáplálást.

Állítólag fejleszti az agyi működésüket.

Csak azért írtam le,hátha van olyan anyuka,aki még előtte áll és nem tudta...

2010. febr. 13. 11:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem tennék bele.A legújabb kutatások szerint az olaj rákkeltő,ezért inkább a zsírt ajánlják.Inkább rántsd be vékonyan a főzeléket.
2010. febr. 13. 11:07
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem is mondta a doki, az agyi működésről nem hallottam, de azért kell beletenni hogy a tápanyagok és vitaminok felszivódjanak és ne csak átmenjenek rajta.
2010. febr. 13. 11:11
 3/15 A kérdező kommentje:

Eddig én sem hallottam ezt,de azt mondta az üveges bébiételekben is van,és ez jót tesz az agyi működésüknek..

.

2010. febr. 13. 11:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Én tudtam, és alkalmazom is. Viszont én úgy tudom, hogy 1 kiskanál olaj/1 dl főzelékhez
2010. febr. 13. 11:14
 5/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Én is úgy tudom, hogy a vitaminok felszívódása miatt kell. Én Floriolt vettem erre a célra.
2010. febr. 13. 11:21
 6/15 anonim ***** válasza:

igen. Segíti a vitaminok felszívódását. Mondjuk én volt hogy elfelejtettem, de azért általában tettem.

Elsőnek, szerintem a kész ételhez kell hozzákeverni egy kiskanállal. a vékony rántásnak ehhez semmi köze. de gyanítom a rákhoz sem.

2010. febr. 13. 11:24
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindig teszek bele:)

Valamelyik nap írtam ezt egy kérdésre és "lehurrogtak".

Ha belegondolunk attól főzelék a főzelék,ha nem teszünk bele,akkor diétáztatjuk a gyereket a főtt zöldségekkel.

2010. febr. 13. 11:39
 8/15 anonim ***** válasza:

És a tejberizs is rákkeltő nemtudtad?XD

Jól van már,minden rákkeltő már...amúgy meg ne napraforgó olajat tegyetek bele,hanem olivaolajat...az egészséges tényleg

2010. febr. 13. 11:47
 9/15 anonim ***** válasza:

sziasztok

én is tudtam ezt, igen én is ugy tudom h a vitaminok felszivodása miatt kell, de energiát is ad a kicsinek. én olivaolajat használtam erre a célre, egy kics üveg nagyon sokáig elég :)

2010. febr. 13. 12:25
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő kocka RAMA-t mondott....

Én olívaolajat vagy vajat tettem neki bele amíg kicsi volt. Azért kell, hogy a zsírba oldódó vitaminok is föl tudjanak szívódni.

2010. febr. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!