Anyukák, Ti tudtátok, ha saját magunk készítjük a babáinknak a főzeléket, kell beletenni egy kiskanál napraforgó olajat is?
Van egy magán gyermek gastroenterológusunk,ő mondta.
kisfiam 6 hónapos lesz,most kezdem a hozzátáplálást.
Állítólag fejleszti az agyi működésüket.
Csak azért írtam le,hátha van olyan anyuka,aki még előtte áll és nem tudta...
Eddig én sem hallottam ezt,de azt mondta az üveges bébiételekben is van,és ez jót tesz az agyi működésüknek..
.
igen. Segíti a vitaminok felszívódását. Mondjuk én volt hogy elfelejtettem, de azért általában tettem.
Elsőnek, szerintem a kész ételhez kell hozzákeverni egy kiskanállal. a vékony rántásnak ehhez semmi köze. de gyanítom a rákhoz sem.
Szia!
Én mindig teszek bele:)
Valamelyik nap írtam ezt egy kérdésre és "lehurrogtak".
Ha belegondolunk attól főzelék a főzelék,ha nem teszünk bele,akkor diétáztatjuk a gyereket a főtt zöldségekkel.
És a tejberizs is rákkeltő nemtudtad?XD
Jól van már,minden rákkeltő már...amúgy meg ne napraforgó olajat tegyetek bele,hanem olivaolajat...az egészséges tényleg
sziasztok
én is tudtam ezt, igen én is ugy tudom h a vitaminok felszivodása miatt kell, de energiát is ad a kicsinek. én olivaolajat használtam erre a célre, egy kics üveg nagyon sokáig elég :)
Nekem a védőnő kocka RAMA-t mondott....
Én olívaolajat vagy vajat tettem neki bele amíg kicsi volt. Azért kell, hogy a zsírba oldódó vitaminok is föl tudjanak szívódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!