A Dead Space széria nagyon ilyesztő? :D
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 20:41
1/3 anonim válasza:
Nem . A játék cool lett , ha az animére gondolsz az inkább gyenge - max közepes.
2/3 anonim válasza:
Az első rész első végigjátszásra talán még az volt. A másodikban az ellenségek számának drasztikus növekedése némileg a játékot kiélezettebbé teszi, sok benne a nehezebb rész. A harmadik részben viszont már nem találtam sok ijesztő dolgot, az ellenségek mintha visszafejlődtek volna erősségileg. Özönlenek ott is, de valahogy nem találtam ijesztőnek semmilyen szinten. Viszont játéknak nagyon jó lett.
3/3 anonim válasza:
Az elsőnél a játék negyedétől már nem paráztam rajta, utána már full "akciójátéknak" vettem az egészet. A 2.részt meg végig "lazultam" , nem paráztam, 3.at nem próbáltam, hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!