Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PSP! Melyik az a széria amit...

Nemismertek kérdése:

PSP! Melyik az a széria amit meg éri megvenni, és árba se vág azért földhöz? Közép kategoria*

Figyelt kérdés
psp, play station

2013. márc. 31. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Adok 1 tippet:

Psp-t használtan vegyél már 10ezerét hozzád vágnak bárhol 1 et akár fat akár slim...[alapcucc esetleg még memkari]

Konzoloknál általában úgy van hogy a fat széria hamar meghal stb... pspnél nem...

Menj el nézd meg h milyen állapotba van ha jól müködik nem melegszik vedd meg...

Boltba még mindig elvannak szálva az árak kicsit:

25-30ezer... jobban megéri használtan keresni akár ha 20ezerért veszed azért már kapsz rendesen cuccokat...

Amit érdemes venni: Psp 1000 vagy 2000 vagy 3000 ezres széria go és a többi nem nagyon...

2013. márc. 31. 20:56
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm. ki induló pontnak jó. nézelödök a gépek között, mert még 1-2 hónapot várok vele, addig még jöhetnek a segítségek.
2013. márc. 31. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Jah még annyit írok hogy úgy vegyél psp-t hogy új játékok nem igen fognak kijönni rá...

(mondjuk japánba még jönnek visual novelek de nem hiszem hogy tudsz japán írásjeleket olvasni xD)

Viszont sok játék jött ki rá...

2013. márc. 31. 23:54
 4/6 A kérdező kommentje:
volt play station 2-m. narutot végig toltam full japánul :DDDD (mindent kiprobáltam persze csak úgy -.- ) szóval rég volt már gépem, és sok játékot nem játszottam, amit nagyon szeretnék, azért kell, újjabbak nem kellenek. köszi azért aa tippet :)
2013. ápr. 1. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:

nah nem csak én vagyok akkor így vele XD

Egy idő után ki lehet igazodni a japán szövegen is xD

2013. ápr. 1. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, biztos el lehet nagy szenvedések után jutni a célig :D
2013. ápr. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!