Úgyhallottam van egy progi wii-hez ami elindítja a másolt játékokatt. Azt hogy lehet megcsinálni? Vagy ha nem lehet mennyibe kerül egy fleshelés?
A wii hackelésének két módja van:
1. chip, ami hardveres módosítás, vagyis forrasztani kell
2. softmod, ami kiegészíti a meglévő rendszert
A hackelés drága szokott lenni, én is magamnak csináltam, mert nem vagyok eleresztve anyagilag. Amúgy néha 8-10 ezer forintot is elkérnek érte, holott egy óra sem kell hozzá.
A softmod nem nehéz, csak körültekintően kell eljárni. Memóriakártya kell 1gb is elég, pendrive, ebből jobb a 8gb, de inkább a 16 mert akkor minden játékot fel tudsz rakni, nem kell foglalkozni a hellyel, mert vannak dl dvd-s játékok is.
wiihungary.hu-n találsz megfelelő leírást, ha pedig Miskolci vagy akkor akár én is segítek, csak írj pm-et.
sima sd kártya kell
a pendrive mérete csak azért fontos, hogy mekkora méretű játékokkal akarsz játszani
a wiinek 4.3E rendszerűnek kell lennie. nekem a 2011-es modellvan, az rvl-101-es, a régebbin még van gc csatlakozó, az az rvl-001-es, elvileg azzal is működik, de nem biztos
1. please.hackmii.com - ide be kell írni a wii MAC címét
2. a letöltött anyagot (letterbomb.zip) kicsomagolod az sd-re, a gyökérkönyvtárba
3. a wii-n az üzenetek között tegnap, vagy holnap lesz egy vörös, letterbomb üzenet, arra kattintasz rá
4. fel kell rakni a homebrew channelt, majd a bootmii-t is
5. az sd kártyára felmásolod az ios telepítőt és az usb loadert
6. hbc-en belül elindítod
7. 56-249 és 57-250 párosításokkal telepíted
8. restart wii
9. wii backup manager-el felrakod pen-re a játékot
10. hbc, aztán usbloader és már játszhatsz is :D
ha dobsz egy mail címet, elküldöm a zip filet, ami kell ehhez :D
Wii softmodnál semmilyen SD kártya nem kell neked utána, utána.
Csak elviszed valakihez, oaadod neki, ő megcsinálja és már játszol is. Nem tudom, a többi verziónál milyen, de a 4.3 e-nél nem kell.
Persze, így van, csak nem létfontosságú. :)
Először én is ezt hallottam, hogy venni kell, de hülye az ember + pénzt költeni rá, ha anélkül is megy. Én is hallottam, hogy kötelezően írták emberek, aztán még sem kötelező..! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!