Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kezdjem el a játszást...

Hogyan kezdjem el a játszást a Skyrim-mel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Még megvárom a magyarosítást és aztán fogok vele játszani.

Hogy csináljam tegyem bele már a játék elején a kiegészítőket (Hearthfire, Dawnguard, Dragonborn) vagy először játsszam végig az alap játékot és aztán a kiegészítőket?Szerintetek hogy ajánlatosabb?

2013. ápr. 28. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Először játszd ki az alapot, aztán a DLC-ket.

Előre ne rakd bele őket, mert le fogja lassítani a játékot.

Majd ha kitoltad az alapot, (ami sok időbe telik)akkor rakd majd be azt amelyikkel játszani szeretnél.

2013. ápr. 28. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi én is így gondoltam:)

De a kiegészítőket se egybe tegyem be igaz?Ha végigjátszottam az egyiket aztán a következőt ugye?

2013. ápr. 28. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Így van. Mindig csak egyet. Ha azt kitoltad, kiveszed és berakod a másikat. Semmi értelme sincs, hogy tele legyen pakolva. Megfogja a gépet.

Sg fórum Skyrim topikbjábanan is kérdezhetsz.

Ott is úgy járt az egyik srác, hogy belerakta az összes DLC-t és belaggolt a játék. Pedig elég erős gépe van.

2013. ápr. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!