League of Legends legjobb 1v1 champion?
Figyelt kérdés
Igazából már sokat gondolkodtam ezen hogy full buildal melyik az a champ aki mindenkit odaverne talán Jax et mondanám, de ti mit gondoltok?2013. ápr. 27. 19:21
1/7 anonim válasza:
játékmódtól függ és hogy mi ellen mit visznek, mert jax hiába full tank sztem egy cho, wuk, singed tudná verni full builden
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit hoz az ellenfél.. Ha nem tudod a karakterek counter pick-jét akkor nézd meg ezen az oldalon.
Ha te pickelsz először akkor szerintem valami imba tryhard karaktert hozzál.. mint pl: Zed, Jax, Darius, Morde
Vagy hozd azt amivel a legjobban tudsz játszani :)
4/7 anonim válasza:
szerintem shaco. Proving groundson nagyon erős. mert a feerelő bábút beteszi bokorba, láthatatlan, 2db lesz belőle,és támad mint a szar. eleve. late game-ban nagyon sokat számít a fear. egyébként trynda is nagyon erős. szerintem Shaco. de vannak ilyenek h xin meg stb.
5/7 A kérdező kommentje:
milyen shacorol beszélsz legutolsó support is elverné 1v1 be haggyad már...
2013. jún. 4. 18:47
6/7 UnleashedMusic válasza:
Zed elég jó jax ellen. w és r-el simán elugrik a stun elöl, a többi meg márcsak damage (w lategameban +25% ad o.o --> full builddel akár 600 ad is simán lehet)
7/7 anonim válasza:
olvass utanna, vannak jo forumok. Ha ugy csinalod ahogy irjak, akkor egyertelmuen poppy 1v1be a legerosebb. De jax xin vagy elise is nagyon jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!