Mikor lesz már HALF-LIFE 3?
Hát ( háttal nem kezdünk mondatot! ;) ) azért a DOOM 4 is majdnem a "kész lesz amikor" kategória :) ,ha jól tudom nem rég kezdték előröl a fejlesztéseket , ami persze azt is jelenti , hogy a RAGE II se a közel jövőbe várható.... És ha a L4D-re azért mondod , hogy rossz mert nem olyan "ijesztő" mint a DOOM , akkor azt kell mondanom , hogy nincs igazad. Az l4d nem akar "ijesztő" lenni , inkább vicces ami szerintem nem feltétlenül rossz és nagyon fontos a csapat munka is (mint szinte a valve összes játékába) ami megint csak nagyot dob a játékélményen.... Persze ha te egyedül játszottad , akkor némileg értem a játékkal kapcsolatos véleményedet ,DE MÉG AKKOR SE MONDHATÓ ROSSZNAK ! Bár nekem se a kedvenc játékom , de valahogy mégis össze jött az a 100-150 órányi játék idő :D
Nem tudom , hogy menyit költöttek a fejlesztők az l4d-ekre , de az biztos , hogy annak a 3x-osát(minimum.)
Meg keresték az eladásokból. Nem hiszem , hogy a pénz akadályt jelenthetne a HL3 elkészítésében inkább ( mint előttem is írta a sok okos ember :)) a lustaság...
Valóban a steamben legalább 5X annyi pénz van (havonta) mint mondjuk az L4D-ekben (összesen) , ezzel egyet értek:D
aki szeretne HL3-mat (vagy legalább válaszokat) az legyen szíves csatlakozni a fent linkelt steam csoportba a közös cél érdekében, KÖSZI......
Már évekkel ezelőtt kijöttek hozzá képek, de azóta semmi.
Bosszantó valóban, mert az Episode 2 végén amolyan "cliffhanger" volt, de legalább is nyitva maradt, hiszen éppen indultak az Északi sarkra Alyx és Gordon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!