Lesz Half-Life 3? lesz-e xbox 360 ra? Mikor fog megjelenni? Milyen lesz, stb. Írnátok róla nekem kicsit?
Figyelt kérdés
2012. jan. 31. 18:18
1/9 Queasy válasza:
Mivel nem lehet róla tudni semmit, kb. így lehetne ezekre válaszolni:
1, biztos
2, nem hiszem
3, majd
4, biztos jó.
2/9 anonim válasza:
Én írnék neked egy kicsit a half life 3-ról:
3/9 A kérdező kommentje:
Előző komentelő: kösz basszus...
2012. febr. 1. 14:40
4/9 anonim válasza:
:D Dehát ha csak ennyit tudni róla... ;)
5/9 Krisztus Haver válasza:
A Valve nem tud háromig számolni
kb max egy év múlva de az sem biztos.(de az is lehet hogy mégse)
(boccs a használhatatlan válaszért)
6/9 A kérdező kommentje:
np, amúgy nekem használható az az információ, hogy 1-2 év.. köszi
2012. febr. 2. 14:19
7/9 anonim válasza:
De az 1-2 év nem hivatalos információ :) Ugyanannyit ér, mint az 5-6 év, valaki a hasára csapott és mondott valamit. Szóval szerintem meg 3-4 éve :D
8/9 anonim válasza:
2012 dcember a világ végén. xd
vagy 5000 -6000év
9/9 anonim válasza:
Én személy szerint abban reménykedtem, hogy most kijön a Dota 2-ő (az E3-on), és majd a GamesCom-on lesz valami bemutatva a HL3-ból. Most már azonban biztosra vehetjük, hogy 2013 júniusig semmi hír nem lesz felőle. Amíg a Dota 2 nem jön ki, addig tuti nem, mert elterelné a HL3 a figyelmet, és nem hozna annyit (a Dota 2). Szóval 1 év és szerintem kapunk hírt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!