Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3-at vagy Xbox360-at éri...

PS3-at vagy Xbox360-at éri meg jobban vásárolni?

Figyelt kérdés
Melyikre van több és jobb játék?
2013. ápr. 25. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Multiplatformok ugyanúgy megjelennek mindkét konzolra (ezért ez a neve), a régebbi (3-4 éves) játékok Xbox-on szebbek, ma már észrevehetetlen a különbség.

Exkluzív játékokba viszont PS3 az egyértelmű király, nagyobb és jobb is rá a felhozatal.

Illetve PS3-on ingyen van a multi, vagy ha előfizetsz PS+ra akkor kapsz rengeteg minőségi AAA-s játékot, ingyen (ha eltekintünk az előfizetés díjától, ami 12k, de bőven megéri így is).

2013. ápr. 25. 18:06
 2/3 anonim ***** válasza:
az en valaszomban mi nem tetszett?
2013. ápr. 25. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem már volt mindkettő (most jelenleg PS-em van), tehát leírnám a véleményemet:

Azt vedd meg, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzívjai, és amilyen barátaidnak/ismerőseidnek van, akikkel esetleg játszanál (de ha egyedül játszol, akkor mindegy). Ez a kettő a fő szempont, többi igazából másodlagos (hiába van Xboxod, ha épp God of Warozni akarsz vagy fordítva pl. Haloval).

Xbox live-ra külön elő kell fizetni (tehát hogy multizhass), viszont véleményem szerint ez valamivel jobb, mint a Playstation network, de PSN-en is van PS+, ami tényleg jó játékokat és kedvezményeket ad.

PS3-ban van bluray, ha filmeket nézni is kell, akkor arra tökéletes.

Multiplatform játékok általában szebbek Xboxon (Magasabb felbontás, jobb graika, jobb fps/frame rate és boxon van élsimítás is, ami PS-en nincsen. Most le lehet pontozni azért, mert ezt írom meg hogy védjük a PS-t, de még mindig látható a különbség), az exlkuzívokban viszont a PS3 a nyerő. Több van, sokkal szebb grafika (és szerintem jobb játékok is ezek, mint az xbox exkluzívjai, de ez csak személyes vélemény).

Controllereknél azt érdemes tudni, hogy a PS controllere könyebb, kisebb, és kimondottan jobb verekedős játékokhoz (habár úgy tudom, az újabb fajta Xbox controlleren ez már "javított", próbálni viszont nem próbáltam), a többi kényelem szempont. Én mindkettőt szeretem, bár sokáig használva az Xbox controllere kényelmetlenné válik a középső ujjamnak, míg a PS-é ugyanolyan kényelmes marad. Ha teheted, próbáld ki őket.

2013. ápr. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!