League of Legends: Melyik karakternek a legjobb a passziv képessége?
Véleményem szerint Galio passzivja igen hasznos midre. Magic resistből generál ap-t.
Singem manából készit életet. Mana pedig kell neki bőséggel a méreg miatt.
Darius passzivja mindemki számára ismert. Gondolom sokan voltak már emiatt First Blood.
Milyenek vannak még? Sok karaktert ismerek, de passzivból csak keveset. Ti miket ismertek? Melyikek a kedvenceitek? Esetleg melyiket nem szeretitek?
Volibear passiveja is ott van!
Ha lemegy 30 százalék alá a hp-d akkor visszatölt 30 százalékot
Legalább is, ha jól tudom.
Aztán Kog'maw passive is király de már láttam h írták elöttem.
Szerintem Katarina , Ryze , Blitzcrank , Irelia , Trynda de ha ki kellene emelnem egyet akkor az talán Evelynn .
Ez teszi őt véleményem szerint a legjobb junglerré !
Katarina passzívja lehet, hogy nagyon op, de én eddig egyetlen egyszer láttam, hogy valaki ki is tudta használni. Scarra 1v5 penta: https://www.youtube.com/watch?v=4PLgn_5mNxg
Na, erre való a "voracity" :D persze ehhez nagyon jó időzítés kell, na meg, hogy az enemy ellője előtte minden cc-jét.
Egyébként én nagyon szeretem még Morgánáét (spell vamp minden sebzésén, még autoattackon is). Annie passzívja pedig olyan op, hogy egyedül amiatt játszák és általában nagy sikerrel :)Még nagy kedvencem a Karmáé, ha valaki igazán tudja hogy kell használni, elég gyakran nyomogathatja az ultit. :)Ja igen, és az egyik legtöbbre tartott passzív éppenséggel Jannáé, ami ugye movement speed buffot ad az egész teamnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!