Legjobb játékok xbox 360ra amit mindenképp ki kell próbálni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 08:45
1/4 anonim válasza:
Mass effect 1-2-3, Red Dead Redemption, Gears of War, Halo.
2/4 anonim válasza:
Fallout 3 GOTY
Fallout New Vegas Ultimate Edition
The Elder Scroll:Skyrim (most adjá ki a Legendary Editiont abban benne lesz az összes javítás és DLC)
Borderlands 1-2
Dishonored
3/4 anonim válasza:
Előzőekhez még:
Forza 4/Horizon
Witcher 2
Assassin's Creed-ek
Bioshock 1 és Infinity
Szerintem nem feltétlenül "must have" játékok, de én szerettem őket:
Lost Odyssey
Dragon Age 1-2
Bioshock 2
Ja és egy konzol nem konzol verekedős játék nélkül, én spec a Tekkenekre esküszöm.
4/4 anonim válasza:
Binary Domain , Crysis összes része , Lego Batman , call of Duty bármelyik része , Battlefield bármelyik része , Homefornt , Resident Evil bármelyik része , Hitman Absolutions , Tomb Raider 2013 , Army of Two összes része , Fable össes része , Aliens Colinial Marines , Far Cry összes része , Just Cause 2 , Portal 2 , Sniper elite v2 , sniper ghost warrior 1,2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!