Minecraft Pocket Edition item/block ki/be rakás?
Azt szeretném kérdezni hogy nem tudok e belenyulni vagy valamien alkalmazasal kicserelni itemeket es block-okat?
Mert peldaul a kardot gyemikarda a zold gyapjut meg smaragd blockra meg satobi stb...stb... Szoval ennyi lenne.
Es kerlek mellekeljetek a helyesirasi hibakat.
Telon vagyok.
a pocket editon csak telóra jött ki -.- de amúgy nem lehet
ijesmit :(
Azt eddig is tudtam hogy telefonra és táblagépre jött ki csak azt is tudom bedugom a táblagépem és akkor megmutatja a memória kártyáját ott van a Minecraft Pocket Edition és bele is tudok nyúlni de nem találom az itemeket se a blockokat.
De vannak ilyen modok gondolom azok is így készülnek ahogy írtam.
Szerintem próbáld meg a pocketinveditor-t. Azzal lehet átváltani survivarból kreatívba vagy fordítva. Meg survivarban tudsz adni magadnak egy csomó féle itemet.pl.:eszközök,építőanyagok,stb...
Innen le tudod tölteni ingyen (van az android marketen is csak pénzért):freedownloadshare.com/android/oh8FgQUj/pocketinveditor_pro.apk.html
Remélem segíthettem.
A pocketinveditor ediig ia tudtam
En aut akarom tudni hogy tudom atszinezni.A blockokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!