Minecraft Pocket Edition-ban van bánya? Hol lehet találni vagy csak pc-n van bánya és az adnroidos játékba nem tettek? És a REDSTONE-t azt mivel tudom kiásni mert már van fém csákányom de azzal nem lehet?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 17:39
1/6 anonim válasza:
Sajnos még nincs benne bánya de a Minecraft Pocket Edition 0.7.0-ban lesz bánya és online multiplayer és igen van a mcPE be redstone de ha kiütöd nem ad redstonet csak belerakták de itemet nem csak blockot,lényegtelen kiütni hagy inkább ott, gyémivel kijön de tök mindegy mert nem ad semmit.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.és azt lehet tudni hogy mikor lesz 0.7.0 verzió?
2013. ápr. 27. 19:05
3/6 anonim válasza:
Elvileg most április végén vagy május első hetében. Valamint nyár előtt 100% hogy kijön a 0.7.0 .
4/6 A kérdező kommentje:
köszi még egyszer! :D
2013. ápr. 29. 13:10
5/6 anonim válasza:
Felesleges írnom hogy előző vagyok mert mindegyik én írtam.
Csak nézd meg a %-t.
És képzeld már most ezen a héten kijön a 0.6.2(vagy 0.7.0)
És szívesen :)
Ezt figyeld :D ---> [link]
ÉS ezt is :D ---> [link]
De azt is írja hogy lehet nem ezen a héten hanem május közepén mert sok javításra váró hiba van még a játékban.
6/6 anonim válasza:
Minden helyes amit az előző válaszoló írt, kivéve a bányákkal kapcsolatos dolgot.
1: Akkor mosd döntsük el hogy miről beszélünk: Barlangokról vagy bányákról. A PCs minecraftban mindkettő megtalálható.
2: Sajnos még szó sem volt barlangokról, bányákról meg pláne nem. A következő frissítés ezeket fogja tartalmazni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!