Hogyan kell kinyitni az Assassins Creed 3ba a kincsesládákat PC-n?
Annyi a lényege, hogy először betesz ugyebár egy kis fém cuccot a zárba. Akkor neked vízszintesen kell tolnod az egeret, amíg az optimális forgatási szög megvan, ezt ajánlott nem túl gyorsan csinálni, mert akkor túlfordulhatsz a kívánt szögön, anélkül hogy észrevennéd. Onnan tudod hogy megvagy, hogy egy második pöcköt is bedug a zárba. Ekkor függőlegesen mozgasd az egeret, ugyanúgy vigyázva mint a vízszintesnél. Emellett arra is vigyázz, hogy vízszintesen már ne fordítsd tovább az egeret, mert akkor kezdheted elölről. Amikor ez is sikerült, akkor a két pöcköt beljebb tolja, és elkezd mozogni egy olyan gomb szerű akármi a zár tetején. Mielőtt az elérné a túloldalt, nyomkodd a bal egérgombot gyorsan, és egyszer csak kinyílik.
Bár azt nem értem, hogy akkor a játék elején hogy jutottál tovább a színházas résznél, mert ott is kell zárat nyitni.
Ugyanaz a mechanizmus mind a kettőnél, csak próbáld ahogy írtam és menni fog, egyáltalán nem bonyolult.
Persze néha megszenvedtem vele én is, de tényleg megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!