Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell kinyitni az...

Hogyan kell kinyitni az Assassins Creed 3ba a kincsesládákat PC-n?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy tudom mozgatni kell az egeret jobbra balra stb. de nekem sehogy se sikerül mert van ez fel órát is tökölődtem vele de nem tudtam van valami csel esetleg?
2013. ápr. 21. 09:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Annyi a lényege, hogy először betesz ugyebár egy kis fém cuccot a zárba. Akkor neked vízszintesen kell tolnod az egeret, amíg az optimális forgatási szög megvan, ezt ajánlott nem túl gyorsan csinálni, mert akkor túlfordulhatsz a kívánt szögön, anélkül hogy észrevennéd. Onnan tudod hogy megvagy, hogy egy második pöcköt is bedug a zárba. Ekkor függőlegesen mozgasd az egeret, ugyanúgy vigyázva mint a vízszintesnél. Emellett arra is vigyázz, hogy vízszintesen már ne fordítsd tovább az egeret, mert akkor kezdheted elölről. Amikor ez is sikerült, akkor a két pöcköt beljebb tolja, és elkezd mozogni egy olyan gomb szerű akármi a zár tetején. Mielőtt az elérné a túloldalt, nyomkodd a bal egérgombot gyorsan, és egyszer csak kinyílik.

Bár azt nem értem, hogy akkor a játék elején hogy jutottál tovább a színházas résznél, mert ott is kell zárat nyitni.

2013. ápr. 24. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Volt mikor sikerült volt mikor nem de ládáknál ritkán sikerül az ajtónál másodikra sikerült a szinhazba
2013. ápr. 25. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyanaz a mechanizmus mind a kettőnél, csak próbáld ahogy írtam és menni fog, egyáltalán nem bonyolult.

Persze néha megszenvedtem vele én is, de tényleg megoldható.

2013. ápr. 25. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!