Sims 2 kiegészítők? (Többi lent)
Szia!
Nekem az összes megvan. A kedvencem mégis az éjszakák.
Itt van egy külön szomszédság. A neve Belváros. Ez olyasmi mint az általad készített város annyi különbséggel, hogy hozzá lehet adni már meglévő szomszédsághoz. Ezenkívül autók is vannak. Azok olyanok, mint a taxi csak ez a sajátod lehet. Van hozzá parkoló is. Ezen kívül randizni is mehetnek a simek. Ha akarod az ideális partner megtalálásával jósnőhöz is fordulhatsz. Van egy randimérő, ami mutatja milyen jó a randi. A legmagasabb szint az álomrandi.
Ha több kiegészítőt kapsz egyszerre akkor szerintem a Megnyitottunk vár az üzlet, a Nagyvárosi élet és a jó utat kiegészítők közül válassz. Ha érdekel még valami böngészd ezt az oldalt: [link] és írj privit. ;)
Ezt így nem lehet meghatározni, mert mindegyik nagyon jó valamiért! :) Nekem a kedvencem az Egyetem, az Éjszakák és az Évszakok.
Szerintem a Nagyvárosi élet és a Szabadidő a nyerő. Az első a tömbházak miatt, a második a hobbik miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!