Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van eredeti starcraft1 kiegész...

Van eredeti starcraft1 kiegészítővel ismerősömnek, csak a broodwar cd elvan törve? Többi lent

Figyelt kérdés
megcrackeltem neki tudott multiplayerezni minden jó volt utána meg elromlott a crack nem lehetett vele játszani cd-t kért megcrackeltem még egyszer és nincs rajta hang mit lehet ilyenkor csinálni?

2013. ápr. 19. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha eredeti, csak a CD sérült, akkor miért nem szedi le a bnetről. Generál egy profilt, hozzárendeli a játékkódot és simán leszedheti a telepítőanyagot. Szerintem SC1 BW-re is megvan ez a funkció. Külön előny, hogy ez az elektronikus verzió "NoCD" fajta, azaz nem igényel CD-t használatkor és telepítéskor sem. Ha nem jogtiszta, akkor így járt. Keressetek rá a Google-ban!
2013. ápr. 22. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!