Az nVidia-com-ról leszedtem az eredeti drivert a vidokártyámhoz (GeForce 8500gt). Fel is telepíti minden kiegészítővel együtt, de nem alkalmazza. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ezt a játékok jelzik nekem és a control panelt sem lehet megnyitni. Az ablakok megnyitásánál is észrevettem, mintha fel se lenne rakva. Valakinek valami ötlet?2013. márc. 24. 23:54
1/2 anonim válasza:
Biztos jó drivert szedtél le?? Telepítsd úgy, hogy jobb klikk a desktopon, beállítások, haladó, adapter (vezérlő), és ott keresd meg a driver update-et. Sajnos nem tudok mindent hogy van írva, mert angol XP-m van. Itt is van olyan, hogy engedélyezni az eszközt, az úgy van? Vagy esetleg az eszközkezelőben is meg kéne nézni, hogy az eszköz működik-e. Ha másképp nem megy, szedd le a drivert, és indítsad újra a gépet. Akkor telepít hozzá drivert, de utána írjad felül az újabbal. Én a napokban frissítettem, és csak elindítottam a letöltött .exe-t, és utána jó volt. Igaz, GT240 de nem hiszem, hogy ez számít..
2/2 A kérdező kommentje:
frissíteni akartam, de nem engedi..nem jól viselkedik a driver..de nem tudom miért, mert az nvidia-ról szedtem és az ezelőtti kártyáimhoz mindhez működött amit onnan szedtem.
2013. márc. 26. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!