Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A WoW 2. patch előtt ezt írja...

A WoW 2. patch előtt ezt írja ki. Miért? (lentebb)

Figyelt kérdés

Feltelepítem a játékot, és elkezdem patchelni.. Az első patch szépen fel is megy, de a 2. már nem és a következő hibát írja ki:

" The file "C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)"

Próbáltam már újrarakni a játékot is, helyem is van a merevlemezen így nem tudom mi lehet a gond!

Légyszi segítsen valaki!

2013. ápr. 17. 18:45
 1/3 A kérdező kommentje:
és Win7-em van ezt elfelejtettem leírni.. amikor még XP volt és másik gép (sokkal gyengébb volt) elsőre feltudtam rakni az egész játékot..
2013. ápr. 17. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Amennyiben még fent van a WoW bármelyik Patch-en, akkor a "C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Data\enUS\backup-enUS.MPQ" és a C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml.temp fájlt amennyiben ott van, helyezd át egy másik nem WoW-os mappába.
2013. ápr. 17. 21:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. ápr. 19. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!