Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » El törtem a sims 3 lemezt...

El törtem a sims 3 lemezt veletlen. Nem tudom mit tehetnek hogy ujra jatszani tudjak vele. Nem szeretnem ujbol megvenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
letöltenem valahonnan ha lehet de laptopom van es nagyon gyenge a netem is.szoval nem valami 8 oras letöltest szeretnek ha lehet.tud valaki valamit ajanlani segiteni.
2009. szept. 22. 20:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Már bocs de vak vagy? a barátnője törte el... bunkóságból
2010. júl. 16. 04:01
 12/12 anonim válasza:

Na igen, a kérdésre kellene koncentrálni, nem arra, hogy mit lett a CD-vel.

EA Game válasza, hogy nem tudnak ilyen esetben segíteni. Hiába veszel egy új lemezt, a lemez hardver kulcsként is üzemel.

Ha nincs még fiókod, nem regisztráltál, akkor esetleg van egy megoldás. Lennie kell egy EA Letöltéskezelő (EA Download Center) programod.

Azt indítsd el, és ott tudod a Játékkódot aktiválni. Itt lehetőséged van arra, hogy;

"... aktiválhatod PC játékod digitálisan letölthető változatát. Az EA legfrissebb PC játékaihoz rendelkezésre álló lehetőség segítségedre lehet, ha elvesztenéd az eredeti lemezt..."

Sok sikert!

2011. febr. 9. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!