Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez most komoly, tényleg így...

Ez most komoly, tényleg így fejeződik be a BioShock INF?

Figyelt kérdés
Most komolyan megöl a csaj??? vagy én viselkedtem rosszul, és a befejezés a játékmenettől függ? mert akkor elku rtam hogy mindent öltem ami él és mozog :S mert hogy volt a csajból v 10, és abból 3 megfolytott... :'D ezt a game t nem játszhatom végig ismét, hisz tudom, hogy halállal fejeződik, nem éri meg elkezdeni :D amugy izgalmas és kifejezetten érdekes volt, de valahogy a vége az kegyetlen.
2013. ápr. 10. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 10. 21:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez eddig okés, és köszi, de a lényeget, amit én meg szerettem volna érteni, az még mindig sötét számomra. De ha azt vesszük nekem a történet sem tiszta teljesen, mert nem vágom az angolt, de a vidi után azért már jóval többet tudtam a játékról mint amire amugy rájöttem :) viszont még mindig foglalkoztat, hogy vajon lehet e más féle befejezése, hatással van e a befejezésre a játékmenet, amit irányítok :)
2013. ápr. 11. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nincs rá hatással, mindenképp így végződik. Ugyanis maga a történet ugye az, hogy le akarják győzni a Comstockot, hogy vége legyen ennek az egésznek, csakhogy Comstock valójában a DeWitt egyik alakja egy másik dimenzióból. Mert ahol vízbe fojtottak, ott ugye elvileg újrakeresztelték volna, de az a karakter, akivel te vagy, az ezt visszautasította, de egy másik dimenzióban nem, és így lett belőle Comstock. Elizabeth pedig valójában Anna DeWitt, a lánya. Na mármost, ugye az egyetlen módja annak, hogy végleg legyőzzék Comstockot, ahhoz meg kell ölni a DeWittet, mégpedig az újrakeresztelése előtt (utolsó színhely). Nem tudom emlékszel-e, de a legeslegvégén az egyik Elizabeth azt mondja, hogy ő Comstock, a másikuk azt, hogy ő DeWitt, mire Booker megszólal, hogy nem, ő mindkettő. Vagy esetleg amikor a világítótornyok között sétálnak, akkor az Elizabeth mondja neki, hogy Mindig lesz egy ember, egy város, egy világítótorony. (Mert mint kiderült a világítótornyok úgynevezett ajtók, amikkel átlehet menni más dimenziókba) Meg még ami érdekes, hogy a Lutece-ek valójában egy ember, csak más neműek és az egyikük egy más dimenzióból jött. Érdekes nem? :D

Remélem érthető volt. :)

2013. ápr. 12. 17:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, asszem értettem, köszi :D világosabb a helyzet... :) kár hogy meg kellett haljon :/ nem baj, amilyen gyönyörű grafikája van, gondolom megint nekifogok. :)
2013. ápr. 14. 10:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Másojára toltam végig, megint többet értettem :D ajj ez a befejezés :/ Attól hogy ebben a dimenzióban meghal, attól még egy másikban él, nem de? Ah nem tetszik :D Nem kellett volna odaadni a babát :/ ...
2013. ápr. 23. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem Booker hal meg, hanem Commstock. Booker elszaladt a keresztelés elől. Ha elfogadja, azzal válik Commstock-ká. Azzal, hogy a keresztelés pillanatában megölik, minden idővonalon meghal Commstock.

Ha kivárod a stáblista égét, akkor kiderül... igazából semmi nem derül ki, de azért annál talán több.

2013. aug. 11. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!