Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Helo azt szerettném meg...

Helo azt szerettném meg kérdezni hogy valaki nem hallott-e róla hogy a Bioshock Infinithez lesz-e magyarosítás?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztosan lesz,csak egy kis idő múlva! Sokat kell fordítani!:)
2013. ápr. 6. 00:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100% hogy lesz ahogy az előzőekhez is volt. ahhogy elnéztem a játék szerkezetét szerintem nem lesz nehéz fordítani
2013. ápr. 6. 13:45
 3/4 Csori96 ***** válasza:

A BatmanHunTeam ( [link] ) elvállata a Bioshock Infinite fordítását (magyarítását, nem margyorsítását).

"Sziasztok!

A BHT (BatmanHunTeam/BioshockHunTeam, ahogy tetszik smiley ) osztott-szorzott, majd arra jutott, hogy belevág a Bioshock Infinite fordításába.

Első becslések szerint az Arkham City szövegmennyiségének körülbelül harmadával bír a játék.

A tagok maradtak, egyöntetűen mindenki a projekt mellett áll. Tehát: metalos1 (amint végez az Aliens: Colonial Marines fordításával), Sorven, Clysm (amint megkapják a szövegeket) és jómagam, sasa (amint leérettségizett).

A korábbi felhasználók által indított folyamatoktól teljesen függetlenek vagyunk.

Egyelőre ennyi.

Ui.: Jelentkezésre nem tudom, mennyire van lehetőség, erről majd a kollégák bővebben szót ejtenek.

Üdv.: a BHT csapata"

Infók itt: [link]

2013. ápr. 6. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt örömmel hallom :)

nem akarom szidni a Bioshock 2 fordítóit de voltak a játékkal elég kemény stabilitási gondok úgyhogy a játék alatt használtam is párszor a k anyád kifelyezést :D

2013. ápr. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!