Egy online fogadási iroda olyan, mint a kaszinó?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem ezt a kérdéset, hogy ha nyerek és mondjuk sokszor sokat nyerek (rövid távon), mert most épp szerencsém van akkor nekik is feltűnik és megpróbálnak kizárni, vagy bizonyos szabályokra vonatkova kitiltanak eltitanak?
Hallottam olyat, hogy a kaszinóban kamerás megfigyelő rendszerrel nézik, hogy ki mit csinál és ha valaki sokat nyert sokszor akkor azt kitiltják.
2013. ápr. 10. 19:48
1/1 anonim válasza:
Hülyeség, nem tiltanak ki, a kaszinóknak nem nagy veszteség több millió forint például. Fogadási irodák is ugyanilyenek.
Én a helyedben nem fogadnék, nem kaszinóznék, mert rosszul fogsz kijönni belőle, nem azon fogsz aggódni, hogy kitiltanak-e, hanem, hogy honnan szerezhetnél még pénzt, amit felrakhatsz bármire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!