Online rulett pénzkeresés. Valaki nyert már?
Szia! A kérdés így szólt volna helyesen:
Van-e valaki aki nyert már online ruletten pénzt és hosszútávon is nyereséges?
A te kérdésedre a válasz: igen. Mert egyszer-kétszer biztosan mindenki nyer. Az enyémre: nem. Mert a játékot olyan szabályokkal találták ki, hogy a kaszinó legyen a nyertes.
A legegyszerűbb és leggyakrabban használt "nyerő" módszerről itt olvashatsz: [link]
Ha a sportfogadás is érdekel, abban tudok segíteni, hogyan lehet azzal biztosan nyerni. Itt nem írhatom le, melyik honlapon találsz erről infót, de ha privátban írsz, elküldöm.
Először is köszönöm a válaszokat.
1. válaszolónak:
Bocsi csak nem tudtam jól megfogalmazni, majd legközelebb összejön :D A sportfogadás köszönöm, de nem érdekel jelen pillanatban :) Még annyit, hogy hogy érted ezt, hogy olyan szabályokkal találták ki, hogy a kaszinó legyen nyertes? Ezt lehet befolyásolni? Köszi!
2. válaszolónak:
Rendkívül érdekes történet, és tanulságos. Mellesleg eddig rulettért rajongtam (fellángolás :D), most kipróbáltam a pókert. Úgy érzem ez kell nekem :D pár évig játékpénzzel csinálom, ha komolyabban megy már, befektetek kisebb pénzt :D igaz ez nem csak a szerencséről szól tudom, sokat olvasok róla, majd talán egyszer valódi pénz formájában is láthatom a nyereségem, és remélem nem leszek olyan elvetemült mint te, hogy ekkorát kockáztat :D Üdv!
Semmi probléma a kérdésed megfogalmazásával, én is így tettem volna fel, ha még nincsen tapasztalatom.
Két nagyon egyszerű szabály van:
Az 1. szabály, hogy a piros és fekete mellett van egy (vagy kettő) zöld is, a Nulla. Ebből az következik, hogy a te esélyed a nyerésre 18/37(38), azaz kicsivel kevesebb, mint 50%, a casinóé pedig több. Tehát eleve vesztes pozícióból indulsz.
De tegyük fel, hogy szerencsés ember vagy és ez a kis különbség nálad nem számít, akkor jön a következő:
Ahogy Schwarzi01 is írta, akár egymás után 12-szer is bejöhet ugyanaz a szín. Én ezt megszoroznám 1,5-tel vagy 2-vel, de maradjunk a 12-nél. Kezdesz 1 Euróval, a 12. pörgetésre már fel kell tenned 2048-at, az addigiakkal együtt ez összesen 4095. Tegyük fel, hogy van ennyi kockáztatni való pénzed és ezt a pörgetést megnyered. A nyereményed kerek 1 Euró. Jó nagy összeg, ugye? De ha nem nyered meg? Akkor jöhet a 4096-os tét... Illetve csak jöhetne, mert (ez a 2. szabály) a casinók megadnak egy maximális tétet, amit egy pörgetésre fel lehet tenni. Ez 50-100 Euró között mozog, tehát eddig el sem tudsz jutni. Ha ebből a maximalizált tétből indulunk ki, akkor a nyereségességhez 7-8 pörgetés alatt be kellene jönnie a megfelelő színnek. Biztosan megnyersz pár (10-20-30) sorozatot és nyersz vele annyiszor 1 Eurót, de ha egyszer vesztesz, az nem lesz kevés. A 8. után pontosan 255 Euró. Számold ki az egyenleget.
Nem bonyolultak ezek a szabályok, de ahhoz pont elegendőek, hogy te legyél a vesztes.
Én is kipróbáltam... és ezután váltottam sportfogadásra. Kicsit lassabban jön a pénz, kicsit több munkával, de idegeskedés nélkül és biztonságosan lehet belőle kiszedni havi 500-1.000 Eurót.
Szia!
Itt olvashatsz róla bővebben: sportbefektetes.hu. Ha kérdésed van, keress a weblap kapcsolati pontjainak bármelyikén.
Üdv. Szabó László
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!