Mit tudtok mondani-tanácsolni a rulettprogramokról?
Hogy tudok sokat nyerni? Milyen algoritmuskkal működnek? Hogy lehet elérni, hogy ezek az algoritmusok nekem dolgozzanak?
Szerintem arra kell figyelni a tétrakásaimnál a P(robability=valószínűség) 0,5-nél nagyobb legyen. Mondjuk két tucatra rakok.
Ez jó hozzáállás ugye? Nyugodtan okítsatok engem.
Öreg! Ezek azért vannak kitalálva, hogy a kaszinó/netes fogadóhely keressen. Nem jótékonysági intézmény, hogy te odamész és játékkal hülyére keresed magad. Ez egy okos manipuláció, ahol elhintik, hogy nyerhetsz, te odaviszed a pénzed nagy reményekkel, aztán kiszedik a zsebedből. Ennyi. Nincs tovább, nincs stratégia, nincs semmi. Az algoritmust meg főleg nem fogják az orrodra kötni, hiszen az a lényege az egésznek. De ha túl sokat nyernél, úgyis beleszólnak, átállítják és bukod. Dupláznál(Martingale)? Asztallimittel és a 0-val valószínűségek kiszámolhatók, hogy te csak veszíthetsz.
Gondolom ez történt: találtál egy oldalt, ahol azt állítják, hogy így sokat nyerhetsz, és te bevetted. Ki kell, hogy ábrándítsalak: nem működik!
Bocs, elfelejtettem szólni, hogy a duplázós módszer nem érdekel, hülyeségnek tartom.
Az elv nem hülyeség,de szerintem már a leggagyibb játékprogram algoritmusa is érzékeli.
A lényegen nem változtat. A kaszinónak élnie kell valamiből, nyilván nem hagyják, hogy minden jött-ment odamenjen és egy tuti stratégiával kifossza őket. Ez egy ilyen üzlet! Ha te nyitnál kaszinót, te nem így gondolkoznál? Te simán megengednéd az embereknek, hogy vigyék a pénzedet?
Esetleg próbálkozhatsz olyan játékokkal, ahol nem a bank ellen játszol, hanem a többi játékos pénzét szeded el. Pl póker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!