Szerintetek melyik a legjobb Resident Evil játék? Miért az a legjobb szerintetek?
Nekem is.
Megvan a horror hangulata annak a nagy háznak.:)
Ez egy igazán nehéz kérdés.A 4-dik résztől kezdve én már nem tartom azokat igazi Resident Evil részeknek ezért csak a klasszikusok között választanék
Én azt mondom hogy a Resident Evil 2 mert az volt a legfélelmetesebb és valami hihetetlen egyedi hangulata van az atmoszféra,zene és egyéb dolgok miatt
Üdv!
Nehéz kérdés, már csak abból adódóan is, mivel több részre is el tudom mondani, hogy tetszett. Gyerekkorom kedvence a 2. rész volt, tehát én is a klasszikus RE játékokkal kezdtem. De végülis a 4. rész volt az, amelyet a legtöbb alkalommal végigvittem, körülbelül 16 alkalommal. De nagyszerű játék még a Resident Evil: The Dakrside Chronicles is. Az különösen azért kedves nekem, mert a 2. részt is feldolgozták benne, és nagyon jó volt végigmenni a régi helyeken a mai kornak megfelelő grafikával.
A többi RE játékról nem ejtettem szót, de így összességében jelenleg én a 4. részt mondanám a legjobbnak. Ebben a játékban nagyon jól keverednek a horror elemek az akcióval. És a fogadtatás is azt sugallja, hogy megérdemli, hogy a sorozat élére helyezzem a Capcom eme gyönyszemét ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!