Érdemes még megvenni a wow ot? Vajon meddig húzza még?
Figyelt kérdés
Érdemes még befektetni a wow ba?Jönnek még egyáltalán új kiegészítők vagy már lassan befellegzett a wow nak?2013. ápr. 2. 16:44
1/8 anonim válasza:
Nem kell aggódni, még biztos évekig lesz.
2/8 anonim válasza:
egyre kihaltabb , 1-2 év és szerintem vége
3/8 anonim válasza:
akarhogy nezzuk, az uj mmorpg-k sorra buknak el, mig a WoW meg mindig fizetos, fog az tartani meg 1-2 evnel tobbet is
4/8 anonim válasza:
Azt hogy "egyre kihaltabb" megcáfolnám.
Jelenleg még mindig a wow-val játszanak a legtöbben.
Több millió ember tolja vele.Amikor kijött a Mist of Pandaria nem lehetett belogolni akkora volt a tömeg.Valóban úgy néz ki mintha kevesebb lenne a player de ez azért van mert a világ is jóval nagyobb lett.Nem zsúfolódik össze mindenki 1 városban.
5/8 anonim válasza:
nos sokan le álltak vele a Mists of Pandaria óta köszönhető ez annak hogy sokan azt mondták rá hogy ez ,,Kung-fu panda'' és ez nekik nem tetszik ráadásul ott van a Diablo III az is Blizzard játék ha jól tudom... bár még most is 10 millió előfizetője van... Azért remélem ha mégegy kiegészítőt kitalálnak nem lesz mégnagyobb a maximum szint...
6/8 anonim válasza:
Nos a világon a League of Legendsel játszanak, kb 70 millióan, míg a wowval, csak 11,4 én, viszont 2015 ben kijön a film, egy neves hollywoodi rendező csinálja, az valszeg nagyot dob az iparba, ráadásul, most télre elvileg nagy durranás lesz, valami nagyra készül a Blizzard, az biztos, mert be van ígérve, nos mindenképpen vedd még, én már az első kiegészítő óta játszom, és nem bírom megunni.... Mindenképpen van előtte, 10 év biztos....
7/8 anonim válasza:
Szerintem 1-2évnél tovább ha húzza is, vannak tervek arra, hogy ingyenessé teszik, hiszen jönni fog a Titan, ami a blizzard next gen mmorpg-je, az pedig akkor lefogja váltani nagyrészt. Plusz vegyétek hozzá a tartalmat, contentet, ami el fog fogyni, hiszen ki lett játszva már a legtöbb boss, helyszín stb. Még 1-2 kieg fér bele max szerintem.
8/8 anonim válasza:
A Blizzard bejelentette, hogy még további 2 kiegészítőt fog kiadni a játékhoz, szóval a játékban még simán van 3-4 év ami valljuk be elég sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!