Hámori dávid kérdése:
Melyik gta a jobb és miért? Gta 3, gta vice city, gta san andreas, gta libety city stories, gta vice city stories, vagy a gta 4?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 11:41
1/12 anonim válasza:
gta san andreas,
story ra is jobb, rengeteg jármű nagy terület, BEST4EVER
2/12 A kérdező kommentje:
azért írtam egyébként mert nem tudom eldönteni melyiket érdemes megvenni pc-re :(
2013. ápr. 2. 12:50
3/12 anonim válasza:
Én szerintem egyértelműen a GTA 4.
4/12 anonim válasza:
Vice City szerintem a hangulata miatt. Meg abban vannak a legjobb zenék!
Viszont San Andreas-ban több,jobbak küldik és több a lehetőség is + nagyobb a map és van tuningoló garázs.
GTA IV meg csak a grafikája miatt jó...
7/12 Higeniker válasza:
Én nagyon oda vagyok a 3 ért főleg a grafikája,de a leg kidolgozottabb az egyértelműen a San Andreas
8/12 Higeniker válasza:
Számomra a 3 a nagy kedvenc a jó grafika és a story miatt, A Vice city: a történetileg és a hosszúsága miatt jó,viszont grafikailag a San andreasra hasonlit.
San andreas: szerintem nagyon hoszzú és sokrésze a gettoban játszodik ami számomra unalmas,de izlések és pofonok
9/12 anonim válasza:
1. SA 2. Vice City Stories 3. Liberty City Stories
A többi meg mind mögöttük kullog (az én véleményem szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!