Gta 4 vagy a gta san andreas a jobb?
A GTA IV szebb grafikailag, mert RAGE motort kapott. A San Andreas pedig jobb történetileg és helyszínileg. Ezen kívül a GTA IV nagyon fekete-fehér játék. (Szerintem) Persze vannak benne színek, de egyébként nagyon sötét. A San Andreas már színesebb, viszont abban nincs RAGE motor. Én helyedben a GTA IV San Andreas -al játszanék. Az a kettő játék ötvözete egy módban, ami a GTA IV -hez készült. Itt van hozzá egy videó, és a letöltési link:
A beta 3-mat ajánlom, mert abban már vannak küldetések is, és sokkal jobban hasonlít a San Andreas- ra külsőségekben:
http://www.youtube.com/watch?v=RQzEN907XRs
Itt tudod letölteni:
Remélem, hogy segíthettem. :)
Szia, tudnál nekem segíteni a GTA San Andreas-ban?
Az lenne a problémám, hogy ha beteszek egy 100%-os mentést,vagy elmentem a játékot a CJ háznál, vagy bárhol,
és ha majd beakarom tölteni, nem a játék nevét írja amit elmentettem ( PL A fuvar ez csak egy példa) hanem, hogy a JÁTÉK MENTÉS SÉRÜLT, és ha rá megyek, azt írja, hogy ellenőrizzem a játék könyvtárának mentését.
Így nem tudom kiakasztani a GTA San Andreas-t-
Régen nem volt semmi baja!!!!
Lehet hogy az a baj hogy 119 mb hely van a C meghajtón?
Nagyon megköszönném!
szerintem a san andreas
GTA 4 szebb ugyan, meg az autók hangja jobb, de az irányítás, a történet, minden más sokkal sz@rabb. Nem tudom beleélni magam a történetbe, a játék unalmas, a karakter irányítása is nagyon rossz. Tekerem a görgőt hogy fegyvert tegyen a kezébe és nem csinálja, csak mire agyonvertek, ami a SA-ban sose fordult elő. Ott a történetet is a végéig élveztem, beleképzeltem magam a játékba. A 4 ehhez sehol sincs.
Ez persze csupán az én véleményem.
A helyszínnel sincs nagy baj, én pont azért vettem meg a 4-et is, mert szeretem a várost, mint helyszínt. A GTA 4-gyel igazából az a baj, hogy szürke. GTA 5 után mondom, hogy itt a borús idő azt jelenti, hogy szürke lesz a világ, még a sárga taxik is szinte semmilyen színnel nem rendelkeznek. Liberty City nem lehet olyan jó hely, mint Los Santos, mivelhogy a valódi New York is eléggé szürke, cseppet sem emberi város, Los Angeles viszont napsütötte szép város. Az autók irányításáról: a Rockstar első RAGE motoros GTA-jában mindent nagyon jól meg akartak csinálni, így az irányítást is nagyon élethűre csinálták (túlságosan). Mondogattuk is sokszor, hogy Niko nem tud vezetni. A színétől eltekintve szebb játék, mint a SA, de nincsenek benne élmények. Nekem még így, végigjátszás után is a legnagyobb élményem, hogy leég a taxivállalat és a lakás. Pedig az a legelején van. Azért egy GTA sokkal többet kellene hozzon. Tetszik a GTA4-ben, hogy az autók elmentését nem garázzsal, hanem leparkolással oldották meg, ami szerintem nagyon jó. Leparkolunk a házunk elé, és ott marad a kocsi. Ennyi. Még az is tetszik, hogy Kelet-Európai szereplővel vagyunk, van benne orosz rádióállomás, Russian Shop, stb. Tetszik ez a szláv hangulat. Ez is szürkíti a játékot, ami nem tetszik, de hát istenem, ez van. Személyes véleményem, hogy mindegyik GTA egyformán tetszik, nem teszek különbséget. Na jó, az 5 a legjobb, de sosem felejtem el a San Andreas gyönyörűnek mondható helyeit, akár Los Santos, vagy Las Venturas. GTA 4 szláv hangulat, GTA 3 hasonlóan szürke. Bytheway, annó a GTA 3 is nagyon szürke volt. Valahogy ez a Liberty City nagyon vonzza ezt a színt, nem? :D Mondjuk a San Andreasban ugyanolyan sárga, mint maga a játék, de a külön epizódokban Liberty City mindig is szürke volt, valszeg, mert New York is olyan. GTA Vice Citz-ben sosem felejtem el a lila-rózsaszín-zöld hangulatot. Pont, mint Miami.
Elnézést, hogy sokat írtam, a GTA-król rengeteget tudok beszélni, fanatikus vagyok. Köszönöm a kérdést, szeretek ilyen kérdésekre válaszolni. Remélem, jó választ adtam. Ha valami nem lenne tiszta, vagy egyéb kérdésed lenne, írj privát üzenetet bátran! Legyen szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!