Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szaggat MW3 PS3-on?

Miért szaggat MW3 PS3-on?

Figyelt kérdés

Nem elég hogy lagg is van (tehát kb egy fél-1mp késés), emellé néha még úgy-úgy beszaggat hogy nemigaz. Nem is a játék hanem a szerver. Tehát a parancsokat fégrehajtja amiket adok (pl.: menés, lövés, gránát stb.) csak minden játékos lemered és úgymarad kb. 3-4-5 mp-ig és aután visszaáll. Nos ez igen frusztráló amikor megvan a 15-ös killstreak és bejön a lagg és akkor sz*psz. Valami ötlet esetleg? A netem elég jó: Pingem mindig 3-4 szokott lenni játékban és wi-fi-röl játszok. Szerintetek kábeles nettel jobban vinné?

8.3MB letöltés, 2.6MB feltöltés, UPnP bekapcsolva, NAT Type 2.(ez a wifi)

50MB letöltés, 12MB feltöltés, 4ms Ping,

Válaszokat elöre is köszönöm! :)

2013. márc. 29. 19:35
 1/6 anonim válasza:

Nekem T-Homes nettel volt régebben hasonló problémám a Battlefield 2-ben.

Néha laggolt...:/

Nem hiszem, h a wifi miatt lenne, de nem árt tesztelni, hogy vezetéken keresztül is laggol-e...

Ha vezetéken keresztül is laggol, akkor szólni kell az internetszolgálzatónak, hogy jó-e a vonal. (elvileg ingyen megcsinálják ha nem jó). Ha jó, akkor a modemmel lesz a gond....nekem a régi modemem mindig túlmelegedett és laggolt közben a játék.

2013. márc. 29. 20:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. :)
2013. márc. 29. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Cod single néha szokott laggolni, multi nem annyira, pláne nem 3-4 másodpercekre.

Szóval szerintem a nettel lesz gond, próbáld ki vezetékesen.

Vagy lehet, hogy nem neked, hanem más játékosoknak szar a nete, bár ha egynél több ember fagy be akkor nálad lesz a gond.

2013. márc. 29. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az UTP kábel megoldotta a problémát más játékoknál, mert nekem ugyanez volt a gondom, pedig elég gyors netem van. Ja és ha már wi-fi akkor csekkolnám a helyedben h a szomszéd nem lopja-e, mert ez se épp előnyös :D
2013. márc. 30. 08:04
 5/6 A kérdező kommentje:

Tuti h nem lopja... Olyan jelszó van hogy még az Atyaúristen se töri fel. Modemet megnéztem alig melegedik.Wi-fi-n keresztül is ugyanúgy szaggat mint kábelen.

Egyéb ötlet?

2013. márc. 30. 10:18
 6/6 anonim válasza:
szolgáltatót kérdezt, hogy jó-e a vonal...
2014. máj. 18. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!