Miért van az hogy 2013-ban is szaggat az NFS Underground 2 a gépemen?
AMD Radeon 6450 1 Ghz
Intel celeron CPU E 1400 2 GHz 2 GHz ( elméletileg dual de nem írja ki a rendszer )
DDR3 4 Giga Ram
ha mindent fullra bekapcsolok és az élsimítást veszem le akkor meg a trails miatt szaggat :( nagyon idegesítő
Hiába régi a játék, akkor is kell neki teljesítmény. Ilyen szerény képességű géppel nem szoktak játszani. Irodai alkalmazásokra azért jó.
Kapcsolj ki minden futó alkalmazást, és úgy próbáld meg. Ezt a géped még a qtorrrent, vagy a skype is belassítja.
hát ez nem valami bíztató, de nem fogok több 100 ezret költeni hogy egy 10 éves játékkal tudjak játsszani, azt hittem valami konkrét beiktatható megoldás azért van erre.
ja azt hozzá kell tegyem hogy 1,5 terrás az összes helyem és van kb 10% hely a gépemen, befolyásolhatja ez a játékot?
...Mindenesetre kösz az infókat.
Az én gépem teljesítménye tizedakkora sincs, mint a te gépedé, mégis lazán elviszi a játékot.
Szerintem rakd újra a programot typical user beállításokkal, akkor jobban fog igazodni a gépedhez és nagyobb eséllyel fog rendesen futni. Az én 2 Gb RAM-os laptopom gyári VGA-val úgy viszi a programot, mint a huzat. A mostani gépeknek ezt a játékot reggelire kell enniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!