Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az hogy 2013-ban is...

Blur kérdése:

Miért van az hogy 2013-ban is szaggat az NFS Underground 2 a gépemen?

Figyelt kérdés
win7 en szaggatott az ok mert direct x 10 meg több kakaó kell a rendszernek... (tápegység 300w) de sima xp-n is új 1 gigás vidkarival maxon dx9, nem tudom megérteni ha a legkisebb felbontásra rakom és az élsimítás maxon van, akkor is!

2013. márc. 21. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
normálisan írd le a géped adatait . 1 gigás video kari lehet gf210 meg HD6950is , csak a 2 közti külömbség ég és föld.
2013. márc. 22. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:

AMD Radeon 6450 1 Ghz

Intel celeron CPU E 1400 2 GHz 2 GHz ( elméletileg dual de nem írja ki a rendszer )

DDR3 4 Giga Ram

ha mindent fullra bekapcsolok és az élsimítást veszem le akkor meg a trails miatt szaggat :( nagyon idegesítő

2013. márc. 31. 22:54
 3/6 anonim válasza:

Hiába régi a játék, akkor is kell neki teljesítmény. Ilyen szerény képességű géppel nem szoktak játszani. Irodai alkalmazásokra azért jó.

Kapcsolj ki minden futó alkalmazást, és úgy próbáld meg. Ezt a géped még a qtorrrent, vagy a skype is belassítja.

2013. ápr. 2. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:

hát ez nem valami bíztató, de nem fogok több 100 ezret költeni hogy egy 10 éves játékkal tudjak játsszani, azt hittem valami konkrét beiktatható megoldás azért van erre.

ja azt hozzá kell tegyem hogy 1,5 terrás az összes helyem és van kb 10% hely a gépemen, befolyásolhatja ez a játékot?

...Mindenesetre kösz az infókat.

2013. ápr. 2. 17:46
 5/6 Török Kevin válasza:
Ha neked még mai napig szaggat töltsd le a Game Booster 3-at. Akadás szinte kizárva, még a legkisebb is.
2013. júl. 27. 19:32
 6/6 anonim válasza:

Az én gépem teljesítménye tizedakkora sincs, mint a te gépedé, mégis lazán elviszi a játékot.

Szerintem rakd újra a programot typical user beállításokkal, akkor jobban fog igazodni a gépedhez és nagyobb eséllyel fog rendesen futni. Az én 2 Gb RAM-os laptopom gyári VGA-val úgy viszi a programot, mint a huzat. A mostani gépeknek ezt a játékot reggelire kell enniük.

2016. júl. 20. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!