Mi a véleményetek a legújabb Tomb Raider röl?
Milyen hosszú a játék,kb mennyi idö alatt lehet végigjátszani?
Tényleg túl csajos a játék és csak csajok játszanak vele?
Milyen a játék élmény mennyi akció és fordulatoság van a történetbe?
Esetleg aki nem értené teljesen a kérdést: a sorozatnak a mostani 2013 as verziójáról érdeklödnék.
én az első nap megvettem, egyáltalán nem csajos.
még a mai napig nem vittem végig (mert inkább a multiplayer kötött le). idáig 29 órát játszottam vele. változatos fordulatos nagyon. csak ajánlani tudom :)
Elsőnek , ha erre aztmondtod hogy uncharted klón akkor az első unchartedre is ki lehet jelenteni ,hogy egy Tomb Raider klón....
Csajok is játszanak vele és pasik is.
Grafika csodás , a story jó , izgalmas, megéri megvenni.
Jó játék, de a régi Tomb Raider-re nem hasonlít.
Szóval ha nem azért kell, mert a régi játékok folytatásával akarsz játszani akkor nagyon fasza játék.
És egyáltalán nem csajos játék.
Értem.
Az a helyzet hogy én eddig még semelyik Tomb Raider-el nem játszottam.
Most kezdtem el a 2013-as részével játszani előszőr láttam róla videokat meg képeket és gondoltam ki próbálom.
De ahhoz hogy megértsem ennek a játéknak a történetét ahhoz ki kell játszanom az előző részeit is,vagy ez nincs össze függésbe az előző részekkel ?
Értem.
Amúgy mi ennek a játéknak a története ?
Mert én eddig csak annyit vágtam le,hogy Lara és a barátai elmennek kirándulni hajóval,majd a hajó elsüllyed,és egy ismeretlen szigetre keverednek ahol orosz emberrablók elrabolják őket.
Ez a történet,vagy mi a története,miről szól a játék ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!