Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a legújabb...

Mi a véleményetek a legújabb Tomb Raider röl?

Figyelt kérdés

Milyen hosszú a játék,kb mennyi idö alatt lehet végigjátszani?

Tényleg túl csajos a játék és csak csajok játszanak vele?

Milyen a játék élmény mennyi akció és fordulatoság van a történetbe?

Esetleg aki nem értené teljesen a kérdést: a sorozatnak a mostani 2013 as verziójáról érdeklödnék.

2013. márc. 17. 09:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
??
2013. márc. 22. 15:07
 12/20 anonim ***** válasza:

Nagyjából arról amit leírtál. lesznek benne Oroszok, Japánok, meg elmebeteg benszülöttek is. én most játszottam végig... sajnos :(

nagyon jó játék ebben végre megvan az a brutalitás ami a régiekből hiányzott. sokkal izgalmasabb mint az előző részek. bár én kijelenthetem hogy az eddig megjelent összes résszel játszottam. szerintem eddig ez lett a legjobb és bízom benne hogy a Square Enix a jövőben is ezt a vonalat követi. mert nagyon jó úton haladnak :)

2013. márc. 25. 22:48
 13/20 anonim ***** válasza:

1. Azért egy olyan játékot lehurrogni ami világviszonylatban 90% átlgot kapott kicsit merész dolog :)

én nem játszottam az Uncharteddel de az előző TR-ekkel igen és szerintem ez lett a legjobb.

2013. márc. 25. 22:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Engedd meg nekem azt a szabadságot, hogy én döntsem el mi tetszik nekem.
2013. márc. 25. 23:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Bocsi természetesen nem állt szándékomban helyetted ítélkezni. nem is erre értettem amit írtam.
2013. márc. 26. 11:47
 16/20 Fazekas Zoli ***** válasza:
nagyon jó vedd meg nekem megérte
2013. márc. 31. 20:25
 17/20 botikaposi válasza:
Az egyik barátom most húsvétra kapta meg én locsolópénzből rendeltem meg (tesóm meg a mini ninjast) na mindegy holnap megjön az a lényeg szerintem vedd meg mert a barátom is azt mondja hogy jó.
2013. ápr. 2. 18:50
 18/20 gülümaci válasza:
Hát lényegében ezek az orosz vagy kínai vagy japán (ezt nem igazán tudom) emberek valami Kimiko (szerintem kínai) istent imádnak és úgy gondolják hogy a szelleme be van zárva Lárá tesójába és minden áron ki akarják szabadítani vagy mi :( De ha ügyesen játszol akkor ez nem sikerül majd nekik. (tuti igy lesz :-)
2014. febr. 5. 16:40
 19/20 anonim ***** válasza:
(Japán)
2014. febr. 5. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:
És Himiko :)
2014. febr. 5. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!