Mi a Bioshock Infinite története?
Ez a Bioshock Infinite vége: [link]
28:19-től érdekes
Véleményem szerint ez a történet sokkal jobb lett, mint amit te írtál, ne érts félre az is jó, de szerintem így kilép a sablonos történetek közül, először én is azt hittem hogy lesz valami köztük, de valljuk be akkor lenne sablonos, ha tényleg egymásba szeretnek, és mivel számítottunk rá, ezért nem ütött volna valami nagyot, csak grimaszolunk rajta egyet, és kész.
Az orrvérzésre én úgy gondolom hogy az lehet a válasz, hogy mivel DeWitt átlép a Comstock féle dimenzióba, ezért "ütik egymást", nem oda való, az emlékeik is ellentmondásosak. Tehát emiatt néha vérzik az orra.
Viszont nekem is lenne egy kérdésem, szerintetek van bármi jelentősége, hogy a madár vagy a kalitka medált választjuk? Illetve a tornyok nekem is kicsit homályosak, remélem valaki tud magyarázatot rá. :)
A legvége eddig lemaradt.
Amikor az alternatív valóságokból származó Elizabeth-ek megölik DeWitt-et, és mind eltűnnek, akkor az eseményeket meg nem történtté teszik. Mivel eltűnnek, nem lesz, aki vízbe fojtsa DeWittet, és összeomlik az összes alternatív valóság, hogy feloldódjon az időparadoxon.
DeWitt és a lánya tiszta lappal kezdenek. A záró képsoroknál visszakerülünk a történet legelejére, amikor Elisabeth még csak néhány hónapos lehet, és már nincs senki, aki el akarná venni Őt DeWittől.
tehát dewitt él? mert mondom elég para hogy a saját lánya öli meg xd
valaki tud valamit lady comstock ról? mert amikor a 3 "TEars" kellett keresni akkor volt egy olyan hangfelvétel mintha a comstock megcsalta volna őt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!