Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit szólnátok egy vívós PC...

Mit szólnátok egy vívós PC játékhoz?

Figyelt kérdés

Tudom, sokak szemében nem túl előkelő sport a vívás, de nekem tetszik, és arra gondoltam, mivel ilyen számítógépes játék még nincsen, csinálok egyet.

(Igen, tudom, hogy bonyolult, de értek hozzá)

2013. márc. 28. 10:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=hmG-QCO1i94&feature=youtu.be

Ezen a videón csak a vezérlést szeretném bemutatni, hogy hogyan gondoltam.

Természetesen a játék minden részén lesznek változtatások, mind grafikailag, mind máshol. A játékot Blender Game Engine-al dobtam össze, csak, hogy lássátok, mire gondoltam.

2013. ápr. 6. 18:52
 12/13 anonim válasza:
Hat éve vívok, 2évet tőröztem, négy éve pedig versenyszerűen párbajtőrözök. Szerintem nagyon jó lenne egy ilyen játék a mai vívók és a jövő vívói számára is!:)
2013. ápr. 13. 14:01
 13/13 dalta válasza:
Szia! Én hosszúkarddal vívok, ami egyfajta hagyományőrző vívás. Nem gondoltál még esetleg arra, hogy mennyire szép és hasznos lenne ezt a gyönyörű mozgást is megcsinálnod?
2013. szept. 20. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!