Mit szólnátok egy vívós PC játékhoz?
Tudom, sokak szemében nem túl előkelő sport a vívás, de nekem tetszik, és arra gondoltam, mivel ilyen számítógépes játék még nincsen, csinálok egyet.
(Igen, tudom, hogy bonyolult, de értek hozzá)
Ha olyan lenne, hogy mi magunk irányítjuk a kezünket, hogy hova szeretnénk szúrni, és attól függően, hogy hova szúrunk az ellenfél láthatóan gyengülne, az jó lenne.
Kicsit egyhangú szerintem az egész vívás dolog, de programozás-, és modellezésgyakorlásra kiváló feladat.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tudom, kívülről unalmas a sportág, belülről már picit érdekesebb. Megnéztem a "fencing game"-et, és amit kidobott, az elég siralmas. Én mindenképpen belsőnézetes játékra gondoltam, egy FPF-re (First Person Fencing) :D
Én azt mondom vágj bele, ne számíts nagy sikerre, de gyakorlásra, és későbbi referenciamunkának tökéletes, már ha tényleg értesz hozzá.
Sose szabad úgy belekezdeni valamibe, hogy te ezzel leszel híres, ezzel sok pénzt fogsz keresni, mert akkor hamar feladod, vagy rossz lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen nem egy EA-val vetekedő játékot akarok csinálni, amit millióan játszanak, csak gondoltam ilyen még nincs.
Már belekezdtem a tárgyak meganimálásába.
Kard, pást, fejvéd kész, karakterek most jönnek.
Bocs, ha megsértettem bárkit is, úgy akartam írni, hogy külső szemlélőként nekem egyhangú, természetesen benne lenni, vívni biztosan jobb dolog. Egyébként nem sportolok, focit sem szeretem.
2 éve tanulom a programozást mindenféle területen, úgyhogy kíváncsi lennék a programodra, ha egyszer kész lesz. Úgyhogy ne felejts el tájékoztatni róla!
Egy okból nem érdekelne: az irányítás. Egérrel, billentyűzettel ilyen fajta szimulátornak nincs értelme.
Viszont, ha lenne olyan technológia ami tényleg a kezeim mozgását követné, tenné ezt úgy, hogy közben egy kard markolatot tartok, na meg virtuális valóság szemüveggel együttműködne, na akkor érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!