2/4 anonim válasza:
"5-6" :D:D:D Ezen jót nevettem.
De amúgy kérdező ezt hogy érted? Melyik szerver, melyik birodalom? Pontosíts.... És persze napszaktól is függ. De 1db szerveren biztos van 100db online játékos, vagy több.
3/4 A kérdező kommentje:
Én ugyszeretek mmo-zni ahol sok player van.. Én az mmorpg-ket szeretem és ami a legjobb hogy magyar. Erre tökéletes a metin2, de én egy kihatl birodalomban és szeron vagyok sajna. Altair pirosak.. A kékek mindig többen vannak meg minden, szal kb hány online player altair szerverén? dél-dálután-este körül..
2013. júl. 18. 09:32
4/4 anonim válasza:
Pegasus szerveren több élet van. Javaslom akkor menny át oda... Altairon nem tudom nézd meg a listát...: [link] Azért sokan barlangban fejlődnek lehet azért nem látod őket, nem mindenki ácsorog map1-en. :) Amúgy a CH-k között is van különbség, általában CH1-en vannak a legtöbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!