Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Régebben sokat unreal tourname...

Régebben sokat unreal tournamenteztem (a legelsővel, a sima UT-vel) és ott a sok különböző internetes hálózatok közt volt 2-3 olyan amiken csakmeg tudtad ülni a rakétákat és irányítani őket, melyik ez a szerver?

Figyelt kérdés

Amikor felültél rá mindíg ilyen visító hangja volt a csávónak. A rakétát az ellere irányítva tudtad őt megölni, vagy maga a rakéta ölte meg őt vagy az általa keltet robbanás löket, és így lehetett ellent ölni.

Nagyon nagy móka volt imádtam azokat a szervereket, sokat játszottam rajtuk de sajnos már elfelejtettem a nevüket és fogalmam sincs hogy a több száz szerver közül melyik volt az a pár amelyiken ilyen volt a játékstílus.

Ja és amúgy ezek CTF meccsekben zajlódtak, és 10 rablásig ment.

Régen amikor még játszottam ott mindig egy Fast_Flies (hihetetlen hogy még emlékszem erre a névre de a szerver nevére már nem) nemű játékos volt az első a tabellán ami a havi összesített pontjaid mutatta.

2013. márc. 19. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Nagyon örülök a kérdésnek.

A mód neve Strangelove volt.

Link-elek is letöltést....

[link]

a Dowwnload fülre kattintva pár katt után letölthető.

Ha a link nem működik, van egyéb kérdésed, nemtudod feltenni nyugodtan írj.

2013. márc. 21. 14:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia

Rámegyek a linkre, aztán arra hogy "Download Strangelove v2.05", utánna a rózsaszínes download gombra, és ezt adja ki: "The file you have selected (SLV205.zip) is not available via any mirrors. Please check back shortly as our servers update every 5 minutes. To access more download mirrors we encourage you to join the community, otherwise please be patient and keep trying."

Szóval most egyelőre nem tudom letölteni.

De amúgy lenne egy kérdésem. Miért kéne ezt letöltenem? Mire jó ha ezt letöltöm? Nem kell majd minden egyes új pályán automatikusan patcheket letöltenie a játéknak hogy játszhassak a páylán?

2013. márc. 21. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

UT Files/Gametypes/Strangelove

Letöltöd a legfrisebb verziót.

Ha belépsz egy szerverre akkor meglehet hogy lefogja szo#ni a szerver modjait,map-jét.

2013. márc. 21. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!