Mi a különbség a Minecraft RPG és a sima Mincecraft szerver között? Tudtok sorolni RPG szerverhez RPG pluginokat?
a sima mc annyiból áll, hogy mész, fát, követ farmolsz, építesz, túlélsz.
rpg = szerepjáték. attól lesz egy mc szerver rpg, ha olyan játékmenetet találsz ki, amiben mindenki egy túlélő/városlakó/harcos(stb...) szerepébe bújhat.
leginkább az egyszerű városlakó sémát követik a szerverek: berak egy városba a map, kapsz egy telket és fatelepen, bányákban gyűjtögetsz + esetleg néhány népszerű event.
szerintem ez már eléggé elkoptatott szervertípus és hamar unható.
az rpg nagyon tégfogalom, szóval ha valami van konkrét ötleted a szerverrel kapcsolatban, írd meg és talán tudok ajánlani pluginokat:D
addig:
plotme, residence, izones - ezek telekvédő pluginok
iconomy, boseconomy - ezek gazdaság kialakításában segítenek, mindenkinek pénze lehet, amit más pluginok segítségével elkölthet telkekre, itemekre a játékos.
permissionex, permissions, yapp - ezekkel nagyon részletesen csoportokra bonthatók a játékosok, jogosultságokat lehet hozzájuk rendelni, prefixum írásához is jó mindkettő.
lockette - levédi a chest-eket
towny - ezzel városokat lehet alapítani, irányítani, ha jól tudom háborúzni is. (nem nagyon ismerem)
spleef - minijáték
mobarena - detto
vannak pluginok, amelyekkel lehet varázsolni, munkát, küldetéseket csinálni, de elég macerás és mikor frissítik a minecraftot ezek többnyire outdated pluginok lesznek és használhatatlanná válik, amíg a készítők nem adnak ki új pluginverziót.
kösz a segítséget!
Bank plugint tudsz egy jót?
bankot szervereken tárolásra nem nagyon szoktak használni. mindenkinek könnyebb, ha magánál tárolja a cuccait és a pénzét, de ettől megvalósítható. én nem ismerek olyan plugint, amivel konkrét bankrendszert lehetne csinálni.
ha itt keresgélsz, lehet, hogy találsz. szinte minden plugint ide raknak fel először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!