Sleeping Dogs-hoz hasonló játékokat mondana valaki?
Figyelt kérdés
Sleeping dogot nem tudom elinditani már mindent probáltam elegem van belőle...kéne vmi hasonló játék, GTA nem érdekel, SA óta nagyon gyenge sztem, előre is kösz válaszokért2013. márc. 20. 19:28
2/8 A kérdező kommentje:
Kicsit másra gondoltam, de ez tetszik :D
2013. márc. 20. 19:39
3/8 anonim válasza:
Just Cause 2, Saints Row The Third
4/8 anonim válasza:
RDR nincs PC-re.
Sleeping Dogs nagyon jó, helyedben leszednék egy másik verziót, hátha az elindul.
Sandbox játékok közül amiket még nem írtak és jók (vagy kevésbé, de azért nézd meg hátha tetszik) az a The Godfather, Mafia, meg még van egy amit elfelejtettem, ha eszembe jut majd megírom.
5/8 anonim válasza:
Driver Paralel Lines vagy Vin Diesel Wheelman
6/8 A kérdező kommentje:
Just cause 2-t már kiprobáltam, bele untam hogy tul nagy a map, mire eljutok vhová megunom és kinyomom:D am nem lenne rossz, Saint Row is jó egynek.
Am leszedtem sleeping dogs-ból egy másikat, ezt már felse tudtam teleiteni ki ir vmi hibát pedig mindent leirás aalpján csinaltam, nekem is az tetszene a legjobban de egyszerüen nem lehet azt a szutykot felrakni, cracket is már annyit probáltam....
2013. márc. 21. 18:21
7/8 anonim válasza:
JC2-ben ott a helikopter aki elteleportál :D , fogadok ha lenne JC2-re MP akkor az lenne a legkeresettebb
8/8 anonim válasza:
nekem rendesen megy ful grafikán a sleeping dogs csak az a bajom vele h tul rövid én 4 nap alatt kivittem a játékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!