Total Warhoz hasonló játékokat mondanátok?
Figyelt kérdés
nem kérem a total war játékok felsorolását ha lehet... azt tudom én magam is... de aki tud vmi jót az mondja annak megköszönném2013. márc. 8. 20:31
1/4 Balint1105 válasza:
Hát az attól függ melyik total war jött be pl. Az Imperial Glory oylasmi mint a Napoleon TW de fogadok van csomo olyan mod rtwk-hez amiket nem ismersz pl: Tsardoms for medieval 2
2/4 A kérdező kommentje:
mondtam h ne mondjatok total wart :D a modok se érdekelnek...
2013. márc. 8. 21:56
3/4 anonim válasza:
total warhoz nincs hasonló játék ilyenből csak total war van rts illetve turn base egybe különkülön találsz de így egybe olyan minőséget mint a total war nemhiszem
4/4 A kérdező kommentje:
hogyne lenne hozzá pl a King Arthur de az egyszerűen irányíthatatlan a csaták szempontjából amúgy szép meg hangulatos de a csaták irányítása hát az kész én azt se tudtam mi történik... vagy volt még egy hasonló ami a szentföldön játszódik de annak nem tudom a címét annak is abszolút ugyan az a felépítése és irányítása mint a TW játékoknak... de ez a king arthur irányíthatatlan amúgy nagyon jó játék lenne
2013. márc. 8. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!