Terraria-ban, ha már csináltam egy karaktert sotfcore-ban, akkor lelkeket, hogy tudok szerezni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 21:29
1/4 anonim válasza:
győzd le a pokolban wall of flesh-t és azután beindul a hardcore mód (ennek semmi köze a karakteres softcore és hardcore szöveghez) és ekkor jönnek az új ellenségek... És a föld alatti rontásban és a föld alatti szentségben tudsz az ellenfelektől fény és sötétség lelkeket szerezni. A másik 4 fajta lelket csak a wall of flash utáni főellenségek fognak adni, de ott már a legegyszerűbbet is elég nehéz legyőzni (én egyedül nyomom, multiban ha ott vannak melletted sokan, úgy semmiség)
2/4 anonim válasza:
jah kihagytam wyvern-t az egy repülő farkasgyík vagy mi a jóisten :D na ő nem igazi főellenség de elég szívatós. 3000es a HP-ja és a védelme is nagy, meg az ütése is. szóval eltart egy darabig. De mindig el kell előle ugrani. Ő dobja még a repülés lelkét... Ez kombinálva a sötétség vagy a fény lelkével adja majd a démoni vagy angyali szárnyakat. Ami egy nagyon hasznos dolog :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:D Sokat segített:))
2013. ápr. 6. 20:08
4/4 anonim válasza:
ha gondolod, akkor egy zöldet... :P :D kösziiii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!