Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudom, hogyan kell a...

Nem tudom, hogyan kell a sims3 free play-ben gyereket nemzeni?

Figyelt kérdés
Mikor lefektetem az egyik simet az ágyra, és a másik simet oda hívnám, hogy csatlakozzon hozzá, és utána megtörténjen a WhooHoo(mert nekem angol van), és rákattintok a simre, akit oda szeretnék hívni, csak a zöld gyémánt megy el a feje fölé, és nem kínál föl semmit!!!!!!!!! Légyszi segítsetek, nagyon fontos!!!!

#játék #Sims #gyereknemzés #sims3 free play
2013. márc. 16. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyereket úgy tudsz csinálni, hogy veszel egy kiságyat, azt beteszed egy külön babaszobába, és ott automatikusan kiírja, hogy hány óra van vissza a baba születéséig.
2013. márc. 29. 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösziiii! Nagyon hálás vagyok!!! :)
2013. ápr. 10. 19:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Be tettem, de azt írja ki, hogy: Babies need a family to care for them! A married couple needs to live here to have a baby.
2013. ápr. 10. 19:17
 4/7 anonim válasza:

Az lehet a baj,hogy még nem házasodtak össze.............

Azt pedig a sok WhoHozással érheted el.Egyszer eljutsz addig,hogy megkérheted a nő kezét. Utána jön a "Married"szakasz,abból nem tudsz kijönni ,csak ha szakítanak.A baba (nekem)16 óra után született meg,és 15 lp-ba került .

Remélem ,sikerül !

2013. máj. 5. 12:52
 5/7 anonim válasza:
sziaa megtudod nekem mondani hogy hol tudok babaágyat venni?:)
2014. máj. 14. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:

(én új válaszadó vagyok :D)

a gyerekbútoroknál lesz

2014. máj. 14. 15:22
 7/7 anonim válasza:
és hol vannak a gyerekbútorok?:D
2014. máj. 14. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!