Érdemes még játszani a RaiderZ Eu szerveren?
Figyelt kérdés
2012. októberében kezdtem el játszani a szerveren, felhúztam 2 hét alatt egy rosszul talentolt healert, majd korrigáltam ezt a problémát azzal hogy felhúztam mégegy healert, ezt már 10 nap alatt és még az aranyam is megkétszereződött :)
(átküldtem postán az új karira a pénzem).
Gondolkodtam az amerikai szerveren, de nem tudom, hogy mi lenne a jobb. Úgyis majd magyar guildot keresek (eu-n vagy amerikain), de ha nem találok az se baj, mert ismerem a játékot mint a tenyeremet. Mit javasoltok?
2013. márc. 16. 17:35
1/1 anonim válasza:
igazabol azért játszottak a raiderz-el, mert olyan mint a tera csak free, most szerintem csökkenni fog a népszerűsége, bár előbb utóbb rájönnek, hogy a tera ingyen is olyan pocsék mint fizetve, szóval játszhatsz, azt viszont nem tudom, hogy melyiken érdemes, az amerikaiak nem valami okosak, de a kelet europaiak sem, viszont eu szerón neked valszeg kevesebb lesz a lagg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!