RaiderZ ingyenes játék? Vannak magyar klánok? Ha igen melyik szerveren vannak és mi a nevük?
"A RaiderZ EU-n a regisztrációnál csak a Email cimet és a jelszót kell megadni. A játékba bejelentkezéskor szükséges megadni az ID t oda mit kell beirni?"
Na..én is itt akadtam el,mert az emailt sem fogadja elXD
nagy hülyeséget csinálsz, nekem az email címem amin regisztráltam egyenlő az ID-vel, a jelszó meg az amit generált a játék hozzá....elmondom miért nem tudtál belépni!
R0hadtul egyszerű a válasz rá, ezer százalék hogy nem számítottál rá! A játék angol nyelvű billentyűzetet használ, ahol az y és a z betűk felvannak cserélve !!!! :D :D:D Én órákat, napokat, heteket játszok már és k*baszottul jóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!
LvL 32 Cleric vagyok fullos szettel
Tehát ha a jelszavadban e két betüből 1 is van, akkor Incorrect ID or Password
*Incorrect ID or Password, mert szó szerint írtad be a jelszavadat (pl. ezt: nreudz34) ami a jelszó mezőben ez:
nreudy34) !!!!!!!!!!!!!!
"Incorrect ID or Password, mert szó szerint írtad be a jelszavadat (pl. ezt: nreudz34) ami a jelszó mezőben ez:
nreudy34) !!!!!!"
Előbb írtam,hogy az email volt a probléma,mert nem enged @-ot írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!