Miért húzza le mindenki a BF3-at?
Figyelt kérdés
A fórumokat olvasgatva mindenki csak lehúzza, hogy sz*r, meg minden. És szerintem nincs igazuk. Persze a játék nem tökéletes, de nincs is tökéletes játék. Ez egy nagyon szerethető és élvezetes játék. Persze bugokal én is találkoztam, de mosolygok rajta majd játszok tovább. Egy ekkora nagy játékban mindig lesznek hibák, de szerintem az EA próbál rajta segíteni és a terméktámogatás is jó. Nektek mi erről a véleményetek?2013. márc. 16. 08:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem a legjobb FPS. Sokszor olyanok húzzák le akiknek sz*r a gépük és még mindig az ilyen Counter-Strike 1.6-nál vannak leragadva...és ezért fikázzák pedig sokak soha nem is próbálták még ki. Meg olyat is ismerek aki azért gyűlöli a játékot mert nem tud vele játszani,olyan béna multiba hogy mindig lelövik.
2/2 anonim válasza:
Ja tuti azért! Nincs meg hozzá a megfelelő erősségű gépük vagy nem tudják/akarják megvenni és irigységükbe lefikázzák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!