Miért húzza le mindenki a Samsung S8000 Jet-et? Miért akarják sokan a ronda 5800 nokiát?
Szerintem sokkal szebb mint a nokiák (5800, 5530, stb.)
Nagyon jó kis teló, szuper az érintő kijelzője, és nagyobb a felbontása mint a nokia jelenlegi csúcsmodelljének!!!
Nem értem mért van mindenki oda azért az igénytelen külsejü, nyikorgós, otromba 5800 telóért.
Hello!
Itt a két teszt: [link]
Papíron csak a kamerában van érdemben megnyílvánuló, hardveres különbség.
Nekem sony ericsson k510i-m van. Még nem követem ezt az érintőképernyős vonalat. Tervezek beruházni egyre. 60k alatt gondolkodom. Megnéztem mindkét mobilt. És a végén úgy döntöttem, hogy nekem melyik passzolna a legjobban.
Valóban kell nekem egy nagyon csini mobil?? (samsung)
vagy nem kell, hogy olyan szép legyen, de a tapasztalatok szerint beváljon. (nokia)
Így végül a nokia mellett tettem le a voksot. Sok videót, tesztet néztem és a sok software, és a lehetőség armadája miatt. Egyszerűen jobban illik hozzám.
De egy szóval nem szóltam le a samsung mobilokat. És az ismertségi körömben is bevállnak a samsungok. Inkább egy két LG ami nem reagál olyan szuperúl az érintésre. Pedig egy érintőképernyős mobil, ha nem reagál jól, akkor sok haszna nincs.
Remélem kielégítő választ nyújtott a saját esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!