Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aion-on hol szerezzek szárnyat?

Aion-on hol szerezzek szárnyat?

Figyelt kérdés
Az Aion nevű játékon hol lehet szárnyat szerezni? Vagy szint kérdése? Ha igen, hányas szinttől lehet?

2013. márc. 14. 21:40
1 2 3
 11/23 TheGame ***** válasza:
szerindtem rakj fel valami Private szerót:D Gamez Aion Typnek tökéletes
2013. márc. 15. 19:32
 12/23 anonim ***** válasza:
az Infinite megszunt, a tobbi privat meg 1 vicc
2013. márc. 15. 20:33
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem olyan egyszerű. A fele küldetést nem értem, így nincs, amivel pontokat gyűjtsek a fejlődéshez. Van, amikor kiírja, hogy 300 pontot kaptam, közben semmit sem kapok. Nem tudom, ez miért van, de nem csinálom mégegyszer végig. Ahogy nézegettem... egész csinos kis karakter amúgy is :D
2013. márc. 15. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:
hat akkor eleg nehez lessz a fejlodes szamodra, minel hamarabb csatlakozz 1 kezdo legiohoz
2013. márc. 15. 21:49
 15/23 A kérdező kommentje:

Micsoda? Légió? Úristen... ezek a szavak számomra idegenek.

Ha csinálok egy új karaktert, elmondom a jelszavát és a PIN-jét, akkor felvinné nekem valaki 10-esre?

2013. márc. 16. 13:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy nekem mindig kiír egy olyat, hogy Kalio akar egy új questet adni. Odamegyek Kaliohoz, de semmit sem ad. Akkor miért írja ki? (Amúgy olyasmit kapok hogy Kalio's call quest...).
2013. márc. 16. 17:01
 17/23 anonim ***** válasza:

gondolom meg nem mmorpg-ztel mostanig...

ne kovesd el azt a hatalmas hibat hogy megadod valakinek a felhasznalod es a jelszavad

a legio 1 nagyobb csapat feleseg ahova tobb ember tartozik, a jatekos neve alatt irja a legio nevet is

angolul mennyire tudsz? mert 1 kozepes nyelvtudas szukseges

2013. márc. 16. 19:31
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát... inkább a német áll hozzám közel, mintsem az angol. Amúgy nem azt a felhasználómat adnám meg. Csinálnék egy újat.
2013. márc. 16. 20:40
 19/23 anonim ***** válasza:

ha az EU-s Aion-al jatszol, akkor a jatek inditojanal a beallitasokban ki lehet pipalni a nemet nyelvet, es a jatek frissiti magat es minden nemetul lesz

es maradj 1 accountnal, elobb utobb el jutsz oda hogy gold pack (vagyis premium) kell,

2013. márc. 16. 21:45
 20/23 A kérdező kommentje:
Értem. Amúgy hogyha simán csak ölök valamilyen "szörnyet", azzal kb. mennyi idő alatt ugorhatok 2 szintet? (Most 7es vagyok).
2013. márc. 16. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!